Hvordan Gør Man Rent?

Forside » Guides » Hvordan Gør Man Rent?
Billede af: Pixabay, klimkin
Skrevet d. 21. April 2021

Følelsen af et opryddet, rent og velduftende hjem er undervurderet og det er som om at det først er når den herlige omgang rengøring er overstået, at vi indser, at det er noget man burde gøre oftere, om ikke bare for helbredets skyld. Men hvis man ikke kan overskue hvordan man griber støvkosten og bruger rengøringsmidlerne, så kan det godt være svært at komme i gang! 

Ved du ikke hvordan man gør rent? - her kommer der den helt store rengøringsguide!

  1. Start med at rydde alle de ting der står i vejen for din rengøring op. Ved at rydde op mener jeg ikke kast det ind i et skab eller under dynen, men på sin plads. Undervejs, hvis du har overskud, kan du organisere lidt. Ryd op og smid ud, så der ikke er så mange forhindringer.
  2. Når gulvet og alle overflader er ryddet så godt som muligt, finder du din støvklud (eller hvilken som helst klud) frem. Men en mikrofiber klud er at foretrække. Vrid kluden hårdt op i en omgang rengøringsmiddel blandet med vand. Dette kunne være Ajax. Tør alle overflader fri fra støv. 
  3. Dernæst finder du din støvsuger frem. Støvsug hele hytten. Nogle foretrækker at tage rengøringen fra rum til rum. 
  4. Når overflader er tørret af og gulvet (og sofaen) er støvsuget, gør du klar til at vaske gulve. Hvis ikke du ejer en spand og mobbe, vasker du bare dine gulve med hænderne og en klud. Eller anskaffer dig en spand og en gulvmobbe :)
  5. Imens gulvene tørrer kan man hoppe videre til badeværelset. Hav to klude klar og brug den ene til WC'et og den anden til håndvask og overflader. Huske at komme toiletrens i WC'et og lad det trække. 
  6. Når WC'et er renset og overflader er rene, vaskes gulvet. 
  7. Til sidst er det køkkenets tur, men dette kan vi gemme til en anden gang!

God fornøjelse med rengøringen! :O)

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til ovenstående indhold. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde Sif Jakobs øreringe. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.