Hvor Ofte Skal Man Støvsuge? Så Ofte Bør Du Gøre Det

Forside » Guides » Hvor Ofte Skal Man Støvsuge? Så Ofte Bør Du Gøre Det
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 04. May 2021

De fleste er mere eller mindre enige om, at det ikke ligefrem er verdens sjoveste aktivitet at støvsuge. Selvom det ikke er det sjoveste, så er det faktisk ret nødvendigt. Ikke blot for syns skyld, men også for dit helbred og indeklima.

Der kan være mange meninger om, hvor ofte man bør støvsuge. Dem med tendens til rengøringsvanvid vil uden problemer kunne gøre det hver dag, imens de lidt mere dovne typer måske ikke rigtig har styr på, hvor ofte det sker.

Hvor ofte skal man støvsuge? Miljøstyrelsen anbefaler, at man støvsuger sit hjem minimum en gange om ugen. Sandheden er, at langt de fleste hjem vil have godt af at blive støvsuger flere gange om ugen, især hvis man har børn. Så snart der begynder at være nullermænd på gulvet, så er det tid til at støvsuge, og også meget gerne inden man kan se dem.

Heruover er det en rigtig god at åbne vinduerne, imens du støvsuger, så du kan få luftet ud samtidig. Når du støvsuger, så hvirvler du op i støvet, hvorfor det er godt at have vinduerne åbne. Dette giver selvfølgelig også frisk luft, hvilket sammen med støvsugningen kan gøre en verden til forskel på dit indeklima.