Hvornår Må Man Støvsuge?

Forside » Rengøring » Hvornår Må Man Støvsuge?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 12. November 2020

Man kan mene meget om, hvad der skal lovgives om, men hvornår man må støvsuge, er der endnu ikke lovgivet om. Men der kan være indskærpelser for, hvornår du må støvsuge, alt efter hvor du bor.

Der kan være bestemmelser og vedtægter, der gør, at du kun må støvsuge i et bestemt tidsrum. Er der det, så er du nødt til at tilpasse din støvsugning derefter. Læs her mere om, hvilke ting der kan påvirke, hvornår du må støvsuge.

Disse tidspunkter må du støvsuge i

Bor du i eget hus, så kan du reelt støvsuge, når det passer dig. Så længe du ikke overtræder ordensbekendtgørelsen i forhold til larm, så kan du i eget hus støvsuge, når du vil.

Politiet kan vælge at gribe ind, hvis naboerne klager over støjen. Men det er de færreste støvsugere, der larmer så meget, at de kan høres i nabohuset.

Bor du derimod i en etageenejdom, enten i en ejerlejlighed eller lejelejlighed, så kan der være restriktioner, der gør, at du ikke må støvsuge i bestemte tidsrum.

I forhold til lejeloven er det her forbudt at larme fra kl. 22 til kl. 6. Så groft sagt kan du støvsuge fra kl. 6 om morgenen og frem til kl. 22 om aftenen.

Der kan være retningslinjer i vedtægterne for lejemålet, der sætter andre tidsrammer. Det er dog sjældent relateret til støvsugning men derimod til brugen af larmende værktøj og lignende.

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af elektrisk løbehjul. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten