Hvad Koster Privat Rengøring I Timen?

Forside » Rengøring » Hvad Koster Privat Rengøring I Timen?
Billede af: Pixabay, Clker-Free-Vector-Images
Skrevet d. 11. January 2022

Rengøring kan til tider godt være ret surt at skulle bruge sin fritid på, især efter en lang dag eller uge på arbejde. Den tid man skal bruge på rengøring vil man ofte hellere bruge på samvær med børnene, tid med familien eller bare til afslapning. For denne tid får man aldrig igen! 

Derfor er det ret oplagt at vælge privat rengøring, hvis man synes at livet er for kort til at gøre det selv. Der findes forskellige muligheder inden for området. Hvis man ikke er villig til at ofre en formue på at få gjort overfladisk rent derhjemme, kan man bruge det der hedder Happy Helper. Happy Helper er et rengøringsfirma som kalder sig selv for Danmarks billigste rengøringsplatform, da de ansætter studerende som man kan booke en rengøring ved. Helperen bestemmer selv sin timeløn og så vælger kunden ud fra hvad vedkomne vil give. På helperens profil kan vedkomne skrive en tekst om sig selv og de erfaringer vedkomne har. En time kan koste alt fra 150 - 250 kr. i timen, alt efter kompetencer.

Hvis man vil være sikker på at det er en professionel rengøring man får, kan man kontakte et privat rengøringsfirma for en pris, da dette er individuelle priser. 

Skiltet øverst viser at denne artikel, var skrevet med økonomisk finansiering fra Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Pernille Corydon Daylight . Heraf markeret på indhold.