Hvordan Gør Man En Radiator Ren?

Forside » Rengøring » Hvordan Gør Man En Radiator Ren?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 08. December 2020

Rengøring er for mange i forvejen ikke ligefrem en fest. Derfor kan det være ekstra svært at overskue rengøring af de steder i hjemmet, der er ekstra besværlige. Dette kunne for eksempel være radiatoren, der virkelig er besværlig og genstridig. 

Mange vælger faktisk helt at lade være med at rengøre deres radiator, simpelthen fordi det er for bøvlet. Dette er dog en dårlig ide, da en radiator faktisk samler rigtig meget støv. For at hjælpe dig godt på vej med at rengøre dine radiatorere, så har vi samlet intet mindre end 4 tips til rengøring af en radiator. 

4 tips til rengøring af en radiato

1. Sørg for at bruge en børste eller støvkost, der har et langt skaft så du kan komme helt ind og rundt i kroge samt hjørner. 

2. Invester eventuelt i et mundstykke til din støvsuger, der er specielt fremstillet til rengøring og støvsugning af radiator. 

3. Sørg for at støvsuge alt det støv og snavs, som du fjerner fra radiatoren. 

4. Vask radiatoren med en våd klud. Brug gerne vand tilsat en smule opvaskemiddel, der burde kunne klare de værste pletter og fjerne det meste støv. 

Så simpelt kan det faktisk gøres. Nu er der bare tilbage at komme i gang med at gøre rent! 

Du læser denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Der kan du blandt andet købe: Marguerit øreringe. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.